MEERweten - week 18 - 2018

14-05-2018

WEEK 20 - 15 mei t/m 22 mei 2018

WEEKOPENING

HEMELVAART EN PINKSTEREN  
     
 

We hebben net meivakantie gehad en in de laatste week hebben we Hemelvaart gevierd. De eerste drie dagen gaan de dagopeningen hierover.

 

Volgende week vieren we Pinksteren. We gaan met elkaar kijken wat er precies herdacht wordt met Hemelvaart en Pinksteren.

 
 

MAANDAG 14 MEI

Luister jij wel?

Handelingen 1: 1-14

DINSDAG 15 MEI

Waar ga je heen?

Handelingen 14: 1-7

WOENSDAG 16 MEI

Ik kom terug

Handelingen 1: 9-11

DONDERDAG 17 MEI

Tot die tijd…

Handelingen 2: 1-6

VRIJDAG 18 MEI

Een vernieuwend hart

Ezechiël 36: 26

 

 

AGENDA

 
 

maandag 14 mei
Start centraal schriftelijk examen

 
 

 

NIEUWS - SCHOOLBREED

START CENTRAAL SCHRIFTELIJK EXAMEN  
     
  Voor de meivakantie hebben de leerlingen al het praktische examen gedaan. Vanaf deze week staan de centrale schriftelijke examens gepland. De GT-leerlingen zijn vandaag begonnen met het vak Nederlands, de basis en kader leerlingen starten morgen met het CE dat digitaal wordt afgenomen.

We willen alle kandidaten heel veel succes wensen met de voorbereidingen en willen nog wijzen op de begeleidende informatie die verstrekt is bij het persoonlijk examenrooster.

We hopen op een goed resultaat voor iedereen.

 
 
 
 

NIEUWS - VAN DE

REKENTOETS KLAS 4  
     
  Op donderdag 31 mei en vrijdag 1 juni (de week na het centraal examen) krijgen de leerlingen van klas 4 nog één keer de kans om de rekentoets te maken. Het in elk geval één keer maken van de rekentoets is een voorwaarde om een vmbo-diploma te kunnen behalen.

Leerlingen die de rekentoets (nog een keer) willen maken, kunnen dit doen door zich via het leerlingenportaal digitaal aan te melden. Dit kan vanaf vandaag tot en met donderdag 17 mei, 12.00 uur.

 
 

REKENTOETS KLAS 3  
     
  In de week van maandag 4 juni krijgen de leerlingen van klas 3 de eerste mogelijkheid om de rekentoets te maken.

Alle leerlingen van klas 3 doen hieraan mee en krijgen nog informatie over welke dag en tijdstip.

 
 
 
 

NIEUWS - UIT DE TEAMS

THEMAWEEK 1 GT  
     
  In de week vóór de meivakantie was er weer een themaweek in 1GT. Dit keer werkten de leerlingen in groepjes van 4 samen met leerlingen uit andere klassen, rondom het thema “Meet the future”.

Er kon van tevoren gekozen worden uit de onderwerpen: onderwijs, sport, mode of vervoer. Best spannend om een hele week aan de slag te gaan met leerlingen die elkaar wat minder goed kennen! Dit pakte echter goed uit. De leerlingen waren actief bezig met de vaardigheden samenwerken én creatief denken en handelen. Er ontstonden mooie modecreaties, nieuwe sporten, andere onderwijsvormen/scholen en nieuwe vervoersmiddelen.

 
 
 

 

Postadres
Postbus 223
3770 AE Barneveld


Bezoekadres
Rietberglaan 6
3771 RD Barneveld
 


Contact
T 0342 404 777
info@demeerwaarde.nl