MEERweten - week 24 - 2024

10-06-2024

WEEK 24 11 juni t/m 17 juni 2024

DAGOPENING

Psalm 23 – De Heer zorgt voor mij  
     
  Na de excursieweek of de projectweek gaan we nu de laatste paar weken van het schooljaar in. Nog even alles afronden en dan… heerlijk vakantie!

Deze week staan we bij de dagopeningen stil bij een bekend hoofdstuk uit de Bijbel. Het is Psalm 23. In deze Psalm wordt God vergeleken met een herder. Zoals een herder zorgt voor zijn schapen zo wil God voor ons zorgen. Dat heeft Hij afgelopen schooljaar gedaan en dat wil Hij ook in de komende weken en daarna doen!

 
 

MAANDAG 10 JUNI

Als een herder

Psalm 23:1

DINSDAG 11 JUNI

Nieuwe kracht

Psalm 23:2,3

WOENSDAG 12 JUNI

Hij is erbij!

Psalm 23:4

DONDERDAG 13 JUNI

Uitnodiging

Psalm 23:5

VRIJDAG 14 JUNI

Altijd en overal

Psalm 23:6

 

 

AGENDA

 
  Dinsdag 11 juni
Open Dag MBO locatie De Meerwaarde (18.00-21.00 uur)

Woensdag 12 juni
Uitslagdag examens

 
 

 

NIEUWS - SCHOOLBREED

GALA  
     
  Op donderdag 20 juni organiseren we voor onze examenkandidaten een spetterend gala.

Leerlingen komen dan in hun mooiste jurk of pak naar school en laten zich brengen in een fraaie auto, bakfiets of ander ludiek voertuig. Rond 17.00 uur start de intocht met voertuigen.

We kijken uit naar een gezellige en feestelijke avond voor onze leerlingen.

 
 

Uitslagdag examens  
     
  Woensdag 12 juni a.s. is de officiële uitslagdag voor onze examenkandidaten. De kandidaten worden die dag vanaf 14.00 uur door de mentor gebeld over hun uitslag.

Na 18.00 uur worden de namen van de kandidaten die geslaagd zijn en hier toestemming voor hebben gegeven, vermeld op onze website, ook worden de namen doorgegeven aan BDU ter publicatie in De Barneveldse Krant en op hun website.

Kandidaten die geslaagd zijn worden dezelfde dag, woensdag 12 juni a.s. om 19.00 uur, verwacht op school om hun cijferlijst in ontvangst te nemen.

In onderstaand schema zijn belangrijke data opgesomd, ook voor kandidaten die gebruik willen maken van een herkansing om alsnog hun diploma te halen of een cijfer willen verbeteren:

Woensdag 12 juni Uitslagdag. Kandidaten worden vanaf 14.00 uur gebeld. Kandidaten die geslaagd zijn worden om 19.00 uur op school verwacht om hun cijferlijst op te halen.
Donderdag 13 juni Kandidaten geven zich voor 10.00 uur op voor herkansing(en)
Vanaf maandag 17 juni Herkansingen tijdvak 2. Ouders en leerlingen worden over datum en tijdstip uiterlijk vrijdag 14 juni per e-mail geïnformeerd.
Vrijdag 28 juni Uitslag tijdvak 2 Basis- en Kaderberoepsgerichte Leerweg
Dinsdag 2 juli Uitslag tijdvak 2 GT
 
 

INLEVEREN BOEKEN LEERJAAR 4  
     
  Nog een paar weken en dan zit jouw periode op het voortgezet onderwijs erop! Voordat de zomervakantie echt begint, moet je eerst nog je boeken inleveren. Eventuele bibliotheekboeken kunnen ook ingeleverd worden.

Op vrijdag 14 juni ga jij je boeken inleveren, volgens onderstaande rooster. Het maakt niet uit wie de boeken inlevert, als ze maar worden ingeleverd. Wil je de boeken nog houden voor herexamen, lever dan al je boeken in op 4 juli van 9:00 tot 11:00 uur.

Tijdstip

 Groepen

9:00 tot 9:30 uur

 BWI, PIE en M&T

9:30 tot 10:00 uur

 Groen en Economie

10:00 tot 11:00 uur

 GT

Zorg en Welzijn levert de leermiddelen in op een andere wijze, zie informatie vanuit het team zelf.

Locatie: achterkant van het Techniekcentrum (Bij de roldeur, naast ‘t Meertje)

Om lange rijen en drukte op school te voorkomen, vragen wij je de inlevering thuis goed voor te bereiden en op het juiste tijdstip op school te komen.

Begin direct met het online inleveren van je boeken. Ga hiervoor naar de link van mijnleermiddelen.nl en volg de instructies op het scherm. Lever zo snel mogelijk je boeken online in.


Op de inleverdag is OsingadeJong aanwezig op school om je pakket met boeken te scannen. Na de scan ontvang je van ons een bevestigingsmail.

Lever je niet (alles) in wat op de inleverlijst staat? Dan ontvang je een factuur.

Verloren boek teruggevonden of per ongeluk iets fout ingevuld? Mocht je een verloren boek alsnog hebben gevonden of heb je per ongeluk iets fout ingevuld dan ga je naar www.mijnleermiddelen.nl en lever je je boeken vanaf stap 1 weer opnieuw in.

 
 
 
 
 

NIEUWS - UIT DE TEAMS

SPORTDAG BASISSCHOOL  
     
  Woensdag 29 mei hebben de derdejaars LO2-groepen een sportdag georganiseerd voor basisschool De Branding uit Barneveld. Die ochtend kwamen er zo'n 160 leerlingen uit groep 3 t/m 8 om allerlei leuke activiteiten te doen bij ons in de sporthal.

Deze activiteiten waren bedacht en voorbereid door de LO2'ers. De groepjes kinderen werden door onze leerlingen begeleid. Het was een succes, de LO2'ers verdienen een groot compliment!

Wij hebben op woensdag 29 mei een sportdag voor groep 3, 4 en 5 moeten organiseren.
Daar hebben ze 12 verschillende spelletjes gedaan, wat ze heel leuk vonden. We hadden allemaal onze eigen taak, zo wist iedereen wat ‘ie moest doen.
Wij vonden het leuk om te organiseren.

Van Bart en Levi

 
 
 

 

Postadres
Postbus 223
3770 AE Barneveld


Bezoekadres
Rietberglaan 6
3771 RD Barneveld
 


Contact
T 0342 404 777
info@demeerwaarde.nl